AktuelleProspekte.ch   

Volg Prospekte : öise lade

Gültig von 1.4. bis 30.4.2017.



öise lade - Seite 70



öise lade - Seite 70

Herausgepickt In salid ­rumantsch Wussten Sie, dass • • • Enconuschais Vus quai? Vus survegnis in regal, As legrais, cler, ma tuttina na savais Vus betg propi tge far cun el. Vus al mettais en stgaffa e sch’i va mal, al prendais Vus or in bel di per bittar davent u, en il meglier cas, per scuvrir in tochin dad aur. Avant in pèr onns m’aveva mia mamma regalà in object alv che veseva ora sco in rudè da var 2 centimeters autezza cun dus manetschs, in da mintga vart. Suten pareva quest tochin dad esser sulettamain in rintg, ma suren aveva el entamez ina fop- • • • in Gibswil ZH und in Heimenschwand BE je ein neuer VolgDorfladen eröffnet wurde? Die Einwohner von Gibswil dürfen sich seit 20. Januar und jene von Heimenschwand seit 2. Februar 2017 über ihren neuen Dorfladen mit umfassendem Sortiment freuen. Sowohl im Volg Gibswil als auch im Volg Heimenschwand gelten die attraktiven Laden-Öffnungszeiten. Dazu können auch Postgeschäfte in der Postagentur getätigt werden, die im jeweiligen Laden integriert ist. Viel Spass bei Ihrem Besuch. In tochin dad aur pa e l’ur era dentà. Insaco è el svanì senza ni hau ni mau en mes reginavel da cuschina e pir dacurt al hai jau puspè chattà – e cunzunt realisà tge ch’igl è vairamain: ina furma da raviolis! Ussa na sai jau gnanc co ch’igl è ì tut ils onns senza quel flot gidanter da cuschina. Jau hai cumenzà a far raviolis cun da tuttas sorts emplenidas: cun schambun, ricotta ed ananas, cun chaschiel recent e nuschs u era cun tomatas setgas, mozzarella e ruca. E proximamain emprov jau ils raviolis d’apero cun spargias e schambun tenor il recept en quest magazin. Per entant èn mes raviolis preferids quels cun quadrelins da pair, mascarpone e gorgonzola. Ils raviolis vesan ora bain, gustan grondius ed èn fatgs en in hui. Ed il meglier: jau ma legrel adina ­danovamain da quel stupent regal da mia mamma. Stai bainin e faschai puspè ina giada urden en stgaffa – i vala la paina! Angela Schmed • • • Volg-Kochkurse so beliebt sind? Volg-Kochkurse erfreuen sich grosser Beliebtheit. Das belegen die vielen Teilnehmer im Laufe der vergangenen Jahre: darunter viele Kochbegeisterte, die regelmässig Kochkurse besuchen, mehr Männer als wohl allgemein vermutet und zunehmend mehr junge Menschen, aber auch Leute, die überhaupt nicht kochen konnten und in der Gruppe richtiggehend aufleben. Thematisch ist in jüngster Zeit gesunde Ernährung immer gefragter. Daher erstaunt es nicht, dass «Kochen ohne Kohlenhydrate» die Kurs-Hitparade anführt. Dieser Renner findet auch jetzt im April wieder statt – und zwar wiederholt. Einige freie Plätze hat es deshalb noch. Nutzen Sie die Gelegenheit. Mehr dazu erfahren Sie unter www.volg.ch/aktuell/volg-kochkurse